Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Voluminosity of some food proteins in aqueous dispersions at various pH and ionic strengths
 
 
Titel: Voluminosity of some food proteins in aqueous dispersions at various pH and ionic strengths
Auteur: Boulet, Marcel
Britten, Michel
Lamarche, François
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 12 (1998) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland