Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Microwave induced glycosylation of egg white protein:study on physicochemical properties and baking performance
 
 
Titel: Microwave induced glycosylation of egg white protein:study on physicochemical properties and baking performance
Auteur: Chang, Cuihua
Su, Yujie
Gu, Luping
Li, Junhua
Yang, Yanjun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland