Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Gelation mechanism and physical properties of glucono-δ-lactone induced alginate sodium/casein composite gels
 
 
Titel: Gelation mechanism and physical properties of glucono-δ-lactone induced alginate sodium/casein composite gels
Auteur: Li, Anqi
Guo, Chuo
Li, Xiaofei
Li, Peiyuan
Yang, Xi
Guo, Yurong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland