Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of whey protein isolate and gelatin treated by pH-shifting combined with ultrasonication in loading resveratrol
 
 
Titel: Comparative study of whey protein isolate and gelatin treated by pH-shifting combined with ultrasonication in loading resveratrol
Auteur: Xu, Yizhou
Wu, Jiulin
Wang, Shaoyun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland