Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of Advanced Glycation End products in ribose-, glucose- and lactose-crosslinked gelatin to correlate the physical changes induced by Maillard reaction in films
 
 
Titel: Analysis of Advanced Glycation End products in ribose-, glucose- and lactose-crosslinked gelatin to correlate the physical changes induced by Maillard reaction in films
Auteur: Etxabide, Alaitz
Kilmartin, Paul A.
Maté, Juan I.
Prabakar, Sujay
Brimble, Margaret
Naffa, Rafea
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland