Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Differences in starch structural and physicochemical properties and texture characteristics of cooked rice between the main crop and ratoon rice
 
 
Titel: Differences in starch structural and physicochemical properties and texture characteristics of cooked rice between the main crop and ratoon rice
Auteur: Deng, Fei
Yang, Fan
Li, Qiuping
Zeng, Yuling
Li, Bo
Zhong, Xiaoyuan
Lu, Hui
Wang, Li
Chen, Hong
Chen, Yong
Ren, Wanjun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland