Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Emulsion gels with different proteins at the interface: Structures and delivery functionality
 
 
Titel: Emulsion gels with different proteins at the interface: Structures and delivery functionality
Auteur: Lu, Yao
Zhang, Yanhui
Yuan, Fang
Gao, Yanxiang
Mao, Like
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland