Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pH and temperature on the structure, rheological and gel-forming properties of sugar beet pectins
 
 
Titel: Effects of pH and temperature on the structure, rheological and gel-forming properties of sugar beet pectins
Auteur: Zhang, Tao
Wang, Zhiming
Yu, Shujuan
Guo, Xiaoming
Ai, Chao
Tang, Xiangyi
Chen, Hualei
Lin, Jiawei
Zhang, Xuan
Meng, Hecheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland