Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Using near-infrared spectroscopy to determine moisture content, gel strength, and viscosity of gelatin
 
 
Titel: Using near-infrared spectroscopy to determine moisture content, gel strength, and viscosity of gelatin
Auteur: Duthen, Simon
Levasseur-Garcia, Cecile
Kleiber, Didier
Violleau, Frédéric
Vaca-Garcia, Carlos
Tsuchikawa, Satoru
Delgado Raynaud, Christine
Daydé, Jean
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland