Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 33 gevonden artikelen
 
 
  The structure, viscoelasticity and charge of potato peptides adsorbed at the oil-water interface determine the physicochemical stability of fish oil-in-water emulsions
 
 
Titel: The structure, viscoelasticity and charge of potato peptides adsorbed at the oil-water interface determine the physicochemical stability of fish oil-in-water emulsions
Auteur: García-Moreno, Pedro J.
Yang, Jack
Gregersen, Simon
Jones, Nykola C.
Berton-Carabin, Claire C.
Sagis, Leonard M.C.
Hoffmann, Søren V.
Marcatili, Paolo
Overgaard, Michael T.
Hansen, Egon B.
Jacobsen, Charlotte
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland