Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Influence of three types of freezing methods on physicochemical properties and digestibility of starch in frozen unfermented dough
 
 
Titel: Influence of three types of freezing methods on physicochemical properties and digestibility of starch in frozen unfermented dough
Auteur: Yang, Yong
Zheng, Shuaishuai
Li, Zhen
Pan, Zhili
Huang, Zhongmin
Zhao, Jianzhong
Ai, Zhilu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland