Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Xanthan gum − mucin complexation: Molecular interactions, thermodynamics, and rheological analysis
 
 
Titel: Xanthan gum − mucin complexation: Molecular interactions, thermodynamics, and rheological analysis
Auteur: Ahmad, Mehraj
Ritzoulis, Christos
Chen, Jianshe
Meigui, Huang
Bushra, Rani
Jin, Yongcan
Xiao, Huining
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland