Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Wheat-based food form has a greater effect than amylose content on fermentation outcomes and microbial community shifts in an in vitro fermentation model
 
 
Titel: Wheat-based food form has a greater effect than amylose content on fermentation outcomes and microbial community shifts in an in vitro fermentation model
Auteur: Bui, Alexander T.
Williams, Barbara A.
Murtaza, Nida
Lisle, Allan
Mikkelsen, Deirdre
Morrison, Mark
Gidley, Michael J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland