Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Microstructural changes during alkali- and heat induced gelation of konjac glucomannan
 
 
Titel: Microstructural changes during alkali- and heat induced gelation of konjac glucomannan
Auteur: Zhang, Tao
de Vries, Renko
Xu, Xiaoqi
Xue, Yong
Xue, Changhu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland