Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant potential of non-modified and glycated soy proteins in the continuous phase of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Antioxidant potential of non-modified and glycated soy proteins in the continuous phase of oil-in-water emulsions
Auteur: Feng, Jilu
Schroën, Karin
Fogliano, Vincenzo
Berton-Carabin, Claire
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland