Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 127 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fatty acid saturation degree on salt-soluble pork protein conformation and interfacial adsorption characteristics at the oil/water interface
 
 
Titel: Effects of fatty acid saturation degree on salt-soluble pork protein conformation and interfacial adsorption characteristics at the oil/water interface
Auteur: Han, Zongyuan
Xu, Shuaiqiang
Sun, Jingxin
Yue, Xiqing
Wu, Zhaoxia
Shao, Jun-Hua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 127 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland