Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties and stabilizing effects of high-temperature extracted flaxseed gum on oil/water emulsion systems
 
 
Titel: Rheological properties and stabilizing effects of high-temperature extracted flaxseed gum on oil/water emulsion systems
Auteur: Guo, Qingbin
Zhu, Xuerui
Zhen, Wenqi
Li, Zhenjing
Kang, Ji
Sun, Xiaodong
Wang, Shujun
Cui, Steve W.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland