Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and structural properties of sodium caseinate as influenced by locust bean gum and κ-carrageenan
 
 
Titel: Rheological and structural properties of sodium caseinate as influenced by locust bean gum and κ-carrageenan
Auteur: Tang, Meng-xue
Lei, Yu-chen
Wang, Yong
Li, Dong
Wang, Li-jun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland