Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Identification of yeast-derived emulsification proteins through analyses of proteins distributed into the emulsified phase
 
 
Titel: Identification of yeast-derived emulsification proteins through analyses of proteins distributed into the emulsified phase
Auteur: Onishi, Masaya
Ueda, Mana
Saito, Daiki
Takata, Mao
Ojima, Yoshihiro
Azuma, Masayuki
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland