Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effects of covalent interactions and gel characteristics on soy protein-tannic acid conjugates prepared under alkaline conditions
 
 
Titel: Effects of covalent interactions and gel characteristics on soy protein-tannic acid conjugates prepared under alkaline conditions
Auteur: Guo, Yang
Bao, Yi-hong
Sun, Kai-feng
Chang, Chen
Liu, Wei-feng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland