Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Drying mode and hydrothermal treatment conditions govern the formation of amyloid-like protein fibrils in solutions of dried hen egg white
 
 
Titel: Drying mode and hydrothermal treatment conditions govern the formation of amyloid-like protein fibrils in solutions of dried hen egg white
Auteur: Monge-Morera, Margarita
Lambrecht, Marlies A.
Deleu, Lomme J.
Godefroidt, Thibault
Goos, Peter
Rousseau, Frederic
Schymkowitz, Joost
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland