Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Dry heat treatment of skim milk powder greatly improves the heat stability of recombined evaporated milk emulsions
 
 
Titel: Dry heat treatment of skim milk powder greatly improves the heat stability of recombined evaporated milk emulsions
Auteur: Wu, Jianfeng
Chen, Simin
Sedaghat Doost, Ali
A’yun, Qurrotul
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland