Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 107 gevonden artikelen
 
 
  The interaction of starch-gums and their effect on gel properties and protein conformation of silver carp surimi
 
 
Titel: The interaction of starch-gums and their effect on gel properties and protein conformation of silver carp surimi
Auteur: Mi, Hongbo
Li, Yi
Wang, Cong
Yi, Shumin
Li, Xuepeng
Li, Jianrong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland