Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of curcumin-loaded pea protein isolate-surfactant complexes at neutral pH
 
 
Titel: Fabrication and characterization of curcumin-loaded pea protein isolate-surfactant complexes at neutral pH
Auteur: Guo, Qing
Bayram, Ipek
Zhang, Wentao
Su, Jiaqi
Shu, Xin
Yuan, Fang
Mao, Like
Gao, Yanxiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland