Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, thermal and in vitro digestibility properties on complex of plasma modified Tartary buckwheat starches with quercetin
 
 
Titel: Rheological, thermal and in vitro digestibility properties on complex of plasma modified Tartary buckwheat starches with quercetin
Auteur: Gao, Shanshan
Liu, Hang
Sun, Lijun
Cao, Junwei
Yang, Jiachuan
Lu, Mei
Wang, Min
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland