Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effects of tea and illicium verum braise on physicochemical characteristics, microstructure, and molecular structure of heat-induced egg white protein gel
 
 
Titel: Effects of tea and illicium verum braise on physicochemical characteristics, microstructure, and molecular structure of heat-induced egg white protein gel
Auteur: Xue, Hui
Xu, Meng
Liao, Mingfu
Luo, Wenxiang
Zhang, Guowen
Tu, Yonggang
Zhao, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland