Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication of cross-linked β-lactoglobulin nanoparticles as effective stabilizers for Pickering high internal phase emulsions
 
 
Titel: Fabrication of cross-linked β-lactoglobulin nanoparticles as effective stabilizers for Pickering high internal phase emulsions
Auteur: Dai, Hongjie
Li, Yuan
Ma, Liang
Yu, Yong
Zhu, Hankun
Wang, Hongxia
Liu, Tingwei
Feng, Xin
Tang, Mi
Hu, Weijie
Zhang, Yuhao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland