Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of wet-media milling on the physicochemical properties of tapioca starch and their relationship with the texture of myofibrillar protein gel
 
 
Titel: Effect of wet-media milling on the physicochemical properties of tapioca starch and their relationship with the texture of myofibrillar protein gel
Auteur: Li, Xuxu
Fan, Mingcong
Huang, Qilin
Zhao, Siming
Xiong, Shanbai
Zhang, Binjia
Yin, Tao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland