Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of porous waxy rice starch addition on acid milk gels: Structural and physicochemical functionality
 
 
Titel: Effect of porous waxy rice starch addition on acid milk gels: Structural and physicochemical functionality
Auteur: Yang, Zhi
Xu, Xu
Hemar, Yacine
Mo, Guang
de Campo, Liliana
Gilbert, Elliot P.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland