Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication of antioxidant emulsifiers from natural ingredients: Conjugation of egg white proteins with catechin and chlorogenic acid
 
 
Titel: Fabrication of antioxidant emulsifiers from natural ingredients: Conjugation of egg white proteins with catechin and chlorogenic acid
Auteur: Sun, Jun
Jing, Hui
Mu, Yaoyao
McClements, David Julian
Dong, Shijian
Xu, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland