Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Composition and foam properties of whole wheat dough liquor as affected by xylanase and glucose oxidase
 
 
Titel: Composition and foam properties of whole wheat dough liquor as affected by xylanase and glucose oxidase
Auteur: Liu, Liya
Sun, Yuanlin
Yue, Ying
Yang, Jingqi
Chen, Lingyun
Ashraf, Jawad
Wang, Lili
Zhou, Sumei
Tong, Litao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland