Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Carrot pectin enriched fraction as a functional additive: Antioxidant and gelling effects in a model spreadable chia oil-in-water emulsion
 
 
Titel: Carrot pectin enriched fraction as a functional additive: Antioxidant and gelling effects in a model spreadable chia oil-in-water emulsion
Auteur: Idrovo Encalada, Alondra M.
Pérez, Carolina D.
Rossetti, Luciana
Rojas, Ana M.
Fissore, Eliana N.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland