Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Properties of rice flour-gelatine-nanoclay film with catechin-lysozyme and its use for pork belly wrapping
 
 
Titel: Properties of rice flour-gelatine-nanoclay film with catechin-lysozyme and its use for pork belly wrapping
Auteur: Pattarasiriroj, Kanokwan
Kaewprachu, Pimonpan
Rawdkuen, Saroat
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland