Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of soy protein microspheres using amorphous calcium carbonate cores
 
 
Titel: Preparation and characterization of soy protein microspheres using amorphous calcium carbonate cores
Auteur: Dong, Yabo
Lan, Tian
Wang, Xin
Zhang, Yan
Jiang, Lianzhou
Sui, Xiaonan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland