Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Improving the emulsifying property of gliadin nanoparticles as stabilizer of Pickering emulsions: Modification with sodium carboxymethyl cellulose
 
 
Titel: Improving the emulsifying property of gliadin nanoparticles as stabilizer of Pickering emulsions: Modification with sodium carboxymethyl cellulose
Auteur: Zhang, Xuan
Liang, Hongshan
Li, Jing
Wei, Xianling
Li, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland