Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 50 gevonden artikelen
 
 
  The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread
 
 
Titel: The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread
Auteur: Wang, Yaqin
Trani, Antonio
Knaapila, Antti
Hietala, Sami
Coda, Rossana
Katina, Kati
Maina, Ndegwa Henry
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland