Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Na+ on the cold gelation between a low-methoxyl pectin extracted from Premna microphylla turcz and soy protein isolate
 
 
Titel: Effects of Na+ on the cold gelation between a low-methoxyl pectin extracted from Premna microphylla turcz and soy protein isolate
Auteur: Zhou, Fang-Fang
Pan, Ming-Kai
Liu, Yong
Guo, Na
Zhang, Qiang
Wang, Jun-Hui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland