Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of gel characteristics of NaOH-induced duck egg white gel by adding Ca(OH)2 with/without heating
 
 
Titel: Enhancement of gel characteristics of NaOH-induced duck egg white gel by adding Ca(OH)2 with/without heating
Auteur: Ai, Minmin
Zhou, Quan
Xiao, Nan
Guo, Shanguang
Cao, Yuanyuan
Fan, Hong
Ling, Ziting
Zhou, Ledan
Li, Shuchang
Long, Jiaoli
Jiang, Aimin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland