Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Edible pickering high internal phase emulsions stabilized by soy glycinin: Improvement of emulsification performance and pickering stabilization by glycation with soy polysaccharide
 
 
Titel: Edible pickering high internal phase emulsions stabilized by soy glycinin: Improvement of emulsification performance and pickering stabilization by glycation with soy polysaccharide
Auteur: Hao, Ze-Zhou
Peng, Xiu-Qing
Tang, Chuan-He
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland