Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Universal and simple method for facile fabrication of sustainable high internal phase emulsions solely using meat protein particles with various pH values
 
 
Titel: Universal and simple method for facile fabrication of sustainable high internal phase emulsions solely using meat protein particles with various pH values
Auteur: Li, Ruren
He, Qing
Guo, Mi
Yuan, Jinghe
Wu, Yayun
Wang, Shengnan
Rong, Liangyan
Li, Jianrong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland