Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying properties of pectic polysaccharides obtained by sequential extraction from black tomato pomace
 
 
Titel: Emulsifying properties of pectic polysaccharides obtained by sequential extraction from black tomato pomace
Auteur: Zhang, Wei
Fan, Xie
Gu, Xinzhe
Gong, Shengxiang
Wu, Jinhong
Wang, Zhengwu
Wang, Qiang
Wang, Shaoyun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland