Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effects of hydrosoluble calcium ions and organic acids on citrus oil emulsions stabilized with citrus pectin
 
 
Titel: Effects of hydrosoluble calcium ions and organic acids on citrus oil emulsions stabilized with citrus pectin
Auteur: Ren, Wenbo
Zhao, Shaojie
Lian, Yunhe
Yang, Ying
Tian, Guifang
Zhao, Chengying
Gao, Wei
Zheng, Jinkai
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland