Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Properties of amidated pectins. I. Preparation and characterization of amidated pectins and amidated pectic acids
 
 
Titel: Properties of amidated pectins. I. Preparation and characterization of amidated pectins and amidated pectic acids
Auteur: Reitsma, J.C.E.
Thibault, J.F.
Pilnik, W.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 1 (1986) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland