Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  In vitro starch degradation from wheat-based products in the presence of lipid complex emulsions
 
 
Titel: In vitro starch degradation from wheat-based products in the presence of lipid complex emulsions
Auteur: Fardet Dr., A.
Hoebler Dr., C.
Armand Dr., M.
Lairon Dr., D.
Barry Dr., J.-L.
Verschenen in: Nutrition research
Paginering: Jaargang 19 (1999) nr. 6 pagina's 12 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland