Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The n-3 and n-6 fatty acids of red meat, canola oil and fish oil and their effect on myocardial lipid and eicosanoid production
 
 
Titel: The n-3 and n-6 fatty acids of red meat, canola oil and fish oil and their effect on myocardial lipid and eicosanoid production
Auteur: Siebert, BD
Abeywardena, MY
Bulman, FH
Charnock, JS
Verschenen in: Nutrition research
Paginering: Jaargang 13 (1993) nr. 6 pagina's 15 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Pergamon Press Ltd.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland