Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 141 van 409 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing antioxidant properties of cheese by feeding dairy ewes with rosemary leaves (Rosmarinus officinalis L.)
 
 
Titel: Enhancing antioxidant properties of cheese by feeding dairy ewes with rosemary leaves (Rosmarinus officinalis L.)
Auteur: Codini, Michela
Branciari, Raffaella
Miraglia, Dino
Ranucci, David
Ceccarini, Maria Rachele
Ortenzi, Roberta
Roila, Rossana
Beccari, Tommaso
Marinucci, Massimo Trabalza
Valiani, Andrea
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 185 (2014) nr. S pagina's 1 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 141 van 409 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland