Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  The pH-unrelated influence of salt, temperature and manganese on aroma formation by Staphylococcus xylosus and Staphylococcus carnosus in a fermented meat model system
 
 
Titel: The pH-unrelated influence of salt, temperature and manganese on aroma formation by Staphylococcus xylosus and Staphylococcus carnosus in a fermented meat model system
Auteur: Tjener, Karsten
Stahnke, Louise H.
Andersen, Lone
Martinussen, Jan
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 97 (2004) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland