Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Release of macromolecules by Saccharomyces cerevisiae during ageing of French flor sherry wine “Vin jaune”
 
 
Titel: Release of macromolecules by Saccharomyces cerevisiae during ageing of French flor sherry wine “Vin jaune”
Auteur: Charpentier, C.
Dos Santos, A.M.
Feuillat, M.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 96 (2004) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland