Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese
 
 
Titel: Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese
Auteur: Fadda, M.E
Mossa, V
Pisano, M.B
Deplano, M
Cosentino, S
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 95 (2004) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland