Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Phenotypic and PCR-based characterization of the microflora in Norvegia cheese during ripening
 
 
Titel: Phenotypic and PCR-based characterization of the microflora in Norvegia cheese during ripening
Auteur: Østlie, Hilde Marit
Eliassen, Lise
Florvaag, Angelika
Skeie, Siv
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 94 (2004) nr. 3 pagina's 13 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland